Vezetők, oktatók

Lovardavezető

 

Obermayer Ferenc vagyok, 1975-ben születtem. 1988 óta lovagolok, díjugratásban versenyszerűen. 1994-től Franciaországban, majd egy évvel később Németországban tanultam, dolgoztam. 1997 Pilisvörösváron, 1998-2002 Szentendrén, 2003-tól pedig Csobánkán dolgozom lovardavezetőként, edzőként.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy megismertessük a lovaglás szépségével, és tanuljunk egymástól.

 

 

 

 

Lovasoktatók

 

 

Orsi

 

Géczi Orsolya vagyok, 1989-ben születtem. 10 éves koromban kezdtem lovagolni, sokáig hobbi szinten, jelenleg díjugratásban versenyzem. Tíz éve oktatok rendszeresen, elsősorban gyerekeket, de felnőttekkel is szívesen foglalkozom. Szeretnék az igazán elszánt és érdeklődő lovasoknak minél több tudást átadni, valamint lovasaimnak megadni mindazt, amire kezdőként én is vágytam.

 

 

 

 

 

Gál Kyra vagyok, 2008 óta napi szinten foglalkozom lovakkal, lovaglással. E csodás patások mellett találtam meg a nyugalmat, kiragadtak a hétköznapokból. Saját lovaimon, hobbilovasként lovasíjászkodni kezdtem, megismerkedhettem a lovaglás hagyományőrző oldalával majd a sportos, angol stílussal is. 2011-ben kezdtem el lovagoltatni, majd megszereztem lovasedzői képesítésem. Azóta is örömmel figyelem kicsik és nagyok fejlődését, ügyesedését, bebizonyították, hogy nincs reménytelen eset. Nemcsak az egészség megőrzésében játszik fontos szerepet, de a lovakkal való kapcsolat terápiás céllal is kiváló. Így hát mindenkit arra buzdítok, hogy próbálja ki ezt a sportot, váljunk igazi lovas nemzetté!

 

 

 

 

 

Elnök

 

Dr. Matolcsy Károly építészmérnök vagyok. Feleségem és gyermekeim lovagolnak, sok örömet találva benne. Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalhatnák a lóval való barátkozás örömét és elsajátítanák a lovaglás “tudományát”, művészetét.

Úgy gondolom, hogy a mai kor emberének még fontosabb a természethez, állatokhoz közelebbi élet. A lovaglás során sokat fejlődhet összpontosításunk, figyelmünk, önfegyelmünk, felelősségtudatunk. Külön szeretnénk gondoskodni azokról a sérült társainkról, akiknek a lóval való találkozás különösen fontos lehet.

 

Minden kedves jelenlegi és leendő lovasunknak tartalmas, szép élményeket kívánunk!