Vezetők, oktatók

Lovardavezető

 

Obermayer Ferenc vagyok, 1975-ben születtem. 1988 óta lovagolok, díjugratásban versenyszerűen. 1994-től Franciaországban, majd egy évvel később Németországban tanultam, dolgoztam. 1997 Pilisvörösváron, 1998-2002 Szentendrén, 2003-tól pedig Csobánkán dolgozom lovardavezetőként, edzőként.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy megismertessük a lovaglás szépségével, és tanuljunk egymástól.

 

 

 

 

Lovasoktatók

20131030_113939

 

Majtényi Dóra vagyok, 1971-ben születtem. 1994-ben kezdtem lovagolni Rákosszentmihályon, 2000-ben lovas oktatói szakképesítést szereztem, majd 2008-ban edzői minősítést a kaposvári Lovasakadémián. Oktatóként kezdetben Pomázon tevékenykedtem, majd 2002-től itt Csobánkán találtam meg számomra és lovasaim számára az ideális lovas légkört.

Fontosnak tartom, hogy a lovaglás egy igazi családi program legyen, ezért a szülőket is arra buzdítom, hogy sohasem késő elkezdeni.

 

 

 

Lovi 2013.okt 117

 

Szabó Bence vagyok, 2004 körül kezdtem lovagolni itt a Csobánkai lovardában, majd 2008-tól egy rövid, másfél éves versenyzéssel folytattam, amiben Obermayer Ferenc sokat segített. 2011-ben kezdtem el oktatni azokat, akik a lovaglás iránt nyitottak.

Az én célom is a lovaglás népszerűsítése, és mindenkit buzdítanék arra, hogy próbálja ki, mert nincs lehetetlen és ezt számos tanítvány is bizonyítja. Aki ügyetlennek érzi magát, az se féljen, mert biztos meg fog tanulni lovagolni, ha rajtunk múlik!

 

 

 

 

 

 

 

Rebi

 
Krátky Rebeka vagyok, 1993-ban születtem. Óvodás koromban kezdtem el lovagolni, igaz, akkor még nem rendszeresen. A szünetekben általában olyan helyekre utaztunk, ahol volt lehetőségem lóra ülni. 2003-ban kezdtem el rendszeresen lovagolni itt, Csobánkán. A gyerekkori utazások során jó pár lovardában, lovas iskolában jártam és sok mindent tapasztaltam.

Úgy érzem, itt minden adott ahhoz, hogy bárki megismerkedhessen a lovakkal és a lovaglás nyújtotta csodálatos élménnyel.

 

 

 

 

Orsi

 

Géczi Orsolya vagyok, 1989-ben születtem. 10 éves koromban kezdtem lovagolni, sokáig hobbi szinten, jelenleg díjugratásban versenyzem. Hat éve oktatok rendszeresen, elsősorban gyerekeket, de felnőttekkel is szívesen foglalkozom. Szeretnék az igazán elszánt és érdeklődő lovasoknak minél több tudást átadni, valamint lovasaimnak megadni mindazt, amire kezdőként én is vágytam.

 
 

 

 

 
Kriszti

 

Szabó Krisztina vagyok, 10 éves korom óta lovagolok. Amellett, hogy 2010 óta saját lovammal díjugratásban versenyzem, rendszeresen több lovat mozgatok, nyírok, gondozok. Lovasedzőként fontosnak tartom, hogy a lovasoktató már az alapok tanításánál szem előtt tartsa a későbbi fejlődési lehetőségeket, ugyanakkor egyszerűen, érthetően és sikerélményekkel vezesse át a kezdőket a jó lovaglótudáshoz vezető út első lépésein.

Gyerekkorom óta nem tudok elszakadni a lovak közelségétől, így érzem magam felszabadultnak és boldognak. Ezt az érzést szeretném átadni minden a lovassport iránt érdeklődő kezdő vagy újrakezdő gyereknek és felnőttnek.

 

 

 

Gál Kíra

 

Gál Kyra vagyok, 2008 óta napi szinten foglalkozom lovakkal, lovaglással. E csodás patások mellett találtam meg a nyugalmat, kiragadtak a hétköznapokból. Saját lovaimon, hobbilovasként lovasíjászkodni kezdtem, megismerkedhettem a lovaglás hagyományőrző oldalával majd a sportos, angol stílussal is. 2011-ben kezdtem el lovagoltatni, majd megszereztem lovasedzői képesítésem. Azóta is örömmel figyelem kicsik és nagyok fejlődését, ügyesedését, bebizonyították, hogy nincs reménytelen eset. Nemcsak az egészség megőrzésében játszik fontos szerepet, de a lovakkal való kapcsolat terápiás céllal is kiváló. Így hát mindenkit arra buzdítok, hogy próbálja ki ezt a sportot, váljunk igazi lovas nemzetté!

 

 

 

 

 

Alexa

 
Juhász Alexandra vagyok, 1994-ben születtem. Pici korom óta a lovak közt vagyok, 2000-ben kezdtem el lovagolni, majd 2002-ben versenyezni díjlovaglásban és ügyességi versenyeken. 2014-ben lettem hivatalos lovasoktató, versenyeztem szinte az összes szakágban; a szívemhez a western lovaglás áll a legközelebb, de angol stílusban is oktatok évek óta. Dolgoztam külföldön a Dobrovitz csapattal és még sok turisztikai helyen Magyarországon belül. Szeretném felkelteni az emberek érdeklődését és kedvét a western lovaglásra is, hogy mindenki megtalálhassa a magához illő lovaglási stílust akár versenyszintig is.

 

 

 

 

 

 

Elnök

 

Dr. Matolcsy Károly építészmérnök vagyok. Feleségem és gyermekeim lovagolnak, sok örömet találva benne. Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalhatnák a lóval való barátkozás örömét és elsajátítanák a lovaglás “tudományát”, művészetét.

Úgy gondolom, hogy a mai kor emberének még fontosabb a természethez, állatokhoz közelebbi élet. A lovaglás során sokat fejlődhet összpontosításunk, figyelmünk, önfegyelmünk, felelősségtudatunk. Külön szeretnénk gondoskodni azokról a sérült társainkról, akiknek a lóval való találkozás különösen fontos lehet.

 

Minden kedves jelenlegi és leendő lovasunknak tartalmas, szép élményeket kívánunk!