Szolgáltatásaink

Sport, versenyzés

Saját lóval rendelkezők számára igény szerint vállaljuk a ló és lovas felkészítését, rajtengedély vizsgára, díjlovagló és díjugrató versenyre.

Saját lóval nem rendelkezők számára korlátozott lehetőség van a felkészítésre, de jelenleg versenyre lovat biztosítani nem tudunk.

Évente több alkalommal rendezünk házi versenyeket, ahol a nálunk lovaglók, lovagolni vágyók, családtagok, ismerősök közösen versenyezhetnek.

Lovasok, és nem lovasok egyaránt összemérhetik tudásukat, ügyességüket játékos vetélkedők alkalmával.

Látogass el lovardánkba

Új vendégeink számára első alkalommal INGYEN LOVAGLÁS-t ajánlunk (25 perc időtartammal, egy fő részére). Eldöntheti, hogy megéri-e nálunk a lovaglásért fizetni.

Kérjük, hivatkozzon honlapunkra, hogy élhessen ezzel a lehetőséggel!

A linkre kattintva küldjön egy e-mailt erről.

Időpont egyeztetéshez kérjük mindenképp írja meg nevét, telefonszámát, egyébként nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot!  Írjon, találkozzunk minél hamarabb!

Oktatóink

Ismerkedj meg velünk. Oktatóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a lovaglás és a terápiás lovas foglalkoztatások terén.

Csaobánkai Lovarda - Obermayer Ferenc

Lovardavezető

Obermayer Ferenc vagyok, 1975-ben születtem. 1988 óta lovagolok, díjugratásban versenyszerűen. 1994-től Franciaországban, majd egy évvel később Németországban tanultam, dolgoztam. 1997 Pilisvörösváron, 1998-2002 Szentendrén, 2003-tól pedig Csobánkán dolgozom lovardavezetőként, edzőként.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy megismertessük a lovaglás szépségével, és tanuljunk egymástól.