Rólunk

Lovardánk Pomáz és Csobánka határában, a Budai -és Pilis- hegység találkozásánál, a dobogókői út bal oldalán található.

A Szent László Király Lovas Egyesület 2001. év végén alakult meg, és közhasznú szervezetként működik azzal a céllal, hogy egészségmegőrzés, betegség megelőzés, gyógyító-egészségügyi, rehabilitációs tevékenységet folytasson, valamint a hobbi, alkalmi lovagláson keresztül a lovas sportokat (díjugratás, díjlovaglás, távlovaglás, lovas torna) lovas túrákat, megismertesse, megkedveltesse, gyakoroltassa. Lovas nemzetünk több, mint 1000 éves hagyományának megőrzésére.

A lovakkal való kapcsolat jó lehetőséget nyújt minden korosztály számára a gondoskodás, felelősség és környezettudatos magatartás kialakulására.

Közvetlenül mellettünk helyezkedik el a szellemiségében hasonló gondolkodású Közép-Európai Cserkészpark, mely újabb lehetőségekkel bővíti a nyugodt környezetben kikapcsolódni vágyókat.

 

Lovardánk SZÉP-kártya elfogadóhely.

 

 

 

Lovardánk a NOE partnere, nagycsaládos igazolvánnyal rendelkezők számára NOE logo 2012

10% kedvezményt adunk szolgáltatásaink árából.

 

Minden kedves érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk, reméljük kedvet kap és hamarosan meglátogat minket személyesen is.

Látogass el lovardánkba

Új vendégeink számára első alkalommal INGYEN LOVAGLÁS-t ajánlunk (25 perc időtartammal, egy fő részére). Eldöntheti, hogy megéri-e nálunk a lovaglásért fizetni.

Kérjük, hivatkozzon honlapunkra, hogy élhessen ezzel a lehetőséggel!

A linkre kattintva küldjön egy e-mailt erről.

Időpont egyeztetéshez kérjük mindenképp írja meg nevét, telefonszámát, egyébként nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot!  Írjon, találkozzunk minél hamarabb!

Oktatóink

Ismerkedj meg velünk. Oktatóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a lovaglás és a terápiás lovas foglalkoztatások terén.

Csaobánkai Lovarda - Obermayer Ferenc

Lovardavezető

Obermayer Ferenc vagyok, 1975-ben születtem. 1988 óta lovagolok, díjugratásban versenyszerűen. 1994-től Franciaországban, majd egy évvel később Németországban tanultam, dolgoztam. 1997 Pilisvörösváron, 1998-2002 Szentendrén, 2003-tól pedig Csobánkán dolgozom lovardavezetőként, edzőként.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy megismertessük a lovaglás szépségével, és tanuljunk egymástól.