Szolgáltatásaink

Rendezvények

Születésnap, program és rendezvények

 

boldog szülinapot

Különleges születésnapra vágyik gyermeke? Szeretne egy felejthetetlen zsúrt? Legyen benne friss levegő, önfeledt szórakozás, mozgás, vidámság és valódi élmények?             Szuper lenne, ha a meghívott vendégek is lóra pattanhatnának? Ha királyok és királynők, lovagok és udvarhölgyek lehetnének pár órára?

Akkor a megoldás: SZÜLETÉSNAP A LOVARDÁBAN.

 

 

 

DIGITAL CAMERA Szülinap DIGITAL CAMERA DIGITAL CAMERA              

 

 

 

 

Lehet persze névnapi összejövetel is, vagy bármilyen más alkalom –  mi ideális helyszínt kínálunk hozzá lovaglással, csodálatos környezettel, a lovak közelségével….

További részletek megegyezés szerint.

 

  nyitóbuli 103 lovas-parti nyitóbuli 115 nyitóbuli 097  

       

 

 

 

 

A lovarda kiváló helyszínül szolgálhat továbbá családi, csoportos, óvodai, iskolai kirándulásokhoz, rendezvényekhez. A lovaglás mellett rengeteg kiváló programlehetőséget rejt a lovarda és környéke – a fajátszótér, focipálya, a lovardán átfutó patak, a szomszédos erdő és mező.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

2013. máj 125 nyitóbuli 125 _MG_0390_cut nyitóbuli 064

Látogass el lovardánkba

Új vendégeink számára első alkalommal INGYEN LOVAGLÁS-t ajánlunk (25 perc időtartammal, egy fő részére). Eldöntheti, hogy megéri-e nálunk a lovaglásért fizetni.

Kérjük, hivatkozzon honlapunkra, hogy élhessen ezzel a lehetőséggel!

A linkre kattintva küldjön egy e-mailt erről.

Időpont egyeztetéshez kérjük mindenképp írja meg nevét, telefonszámát, egyébként nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot!  Írjon, találkozzunk minél hamarabb!

Oktatóink

Ismerkedj meg velünk. Oktatóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a lovaglás és a terápiás lovas foglalkoztatások terén.

Csaobánkai Lovarda - Obermayer Ferenc

Lovardavezető

Obermayer Ferenc vagyok, 1975-ben születtem. 1988 óta lovagolok, díjugratásban versenyszerűen. 1994-től Franciaországban, majd egy évvel később Németországban tanultam, dolgoztam. 1997 Pilisvörösváron, 1998-2002 Szentendrén, 2003-tól pedig Csobánkán dolgozom lovardavezetőként, edzőként.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy megismertessük a lovaglás szépségével, és tanuljunk egymástól.